fbpx
041 722 171 & 051 388 465 info@ta-midea.si

Midea,

Turistična agencija za vsako priložnost

Ponosni smo, da veljamo za agencijo, ki slovi po kakovostnih aranžmajih za zaključene skupine. Trudimo se zagotoviti kar najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, trudimo se doseči in celo preseči vaša pričakovanja. Tukaj smo za vas. Trudimo se za Vas in nas. The simply the best for East and West.

Zakaj potovati z nami?

Turistične aranžmaje nenehno izboljšujemo v skladu z mnenji in željami, ki jih po vsakem potovanju dobimo od naših popotnikov. V zadnjih letih smo si že pridobili zaupanja vredno ime, kar nam veliko pomeni, hkrati pa nam nalaga dodatno odgovornost, da upravičimo vaše zaupanje. Skupaj smo zbrali znanja in dolgoletne izkušnje iz različnih področij turizma z željo, da bi popolnoma zadovoljili potrebe vseh, ki potujejo z nami. 
Vse naše programe smo sami prepotovali in jih izvrstno obvladamo
Dežele, kamor potovanja organiziramo in jih vodimo, poznamo kot lasten žep. Te »naše« dežele za nas niso zgolj službeno okolje, pač pa kraji, kjer se počutimo domače in kamor se vsakokrat znova neizmerno radi vračamo.

Vodenje skupin in organizacija potovanj sta nam v čisti užitek

Obožujemo svoje delo. V največje veselje nam je priprava novih programov, organizacija naših potovanj in seveda vodenje skupin, saj želimo deliti svoje izkušnje in poznavanje tudi z vami. To ni le naše delo, ampak naše življenje, naše veselje, naš navdih za vsak sleherni dan.

“Super. Pozitivnost, sprejemljivost, prilagodljivost, strokovnost, iskrenost, spoštljivost v eni osebi, so odlike redkih. Vi jih imate. Z vami sem se vedno počutila varno in domače. Hvala vam za to.”

Minka G.

“Daleč najbolj ugodni, prijazni, .. preveč se razdajate za nas potnike in nam dajete gratis pijačo ter prigrizke in kaj je najbolj pomembno, pri vas se počutimo domače.”

Klavdija L.

Potrudimo se za maksimalen izkoristek za vaš čas in denar
Potovanja z nami so pripravljena tako, da potovalne dni najbolje izkoristimo in namenimo čim več časa spoznavanju nove dežele in njenih prebivalcev, saj je vsak prosti trenutek v našem hitrem svetu še kako dragocen. Prizadevamo si za najboljšo pot med ceno in kvaliteto, saj se trudimo za najboljši izkoristek vašega vloženega denarja in vašega časa.

Smo človeški, prijateljski in spoštljivi do vseh in vsakogar

Med vse in vsakogar štejemo prav vse prebivalce našega planeta. Verjamemo v oseben in spoštljiv pristop, saj se nam tako odpira mnogo vrat in verjamemo v spoštovanje kot ključ do uspeha. Človečnost in prijateljstvo še dodatno lepšata naše poti, ki so na ta način pristne in vsemu svetu prijazne.

Programi TA MIDEA so butični, kar pomeni, da so prilagojeni ali celo pripravljeni posebej po željah skupine.

PRIPRAVA PROGRAMOV PO MERI

Med našimi potovanj niste našli takega, ki bi vam ustrezal? Nič zato! Kontaktirajte nas in naši komercialisti vam bodo pripravili program, ki bo povsem ustrezal vašim željam.

POSKRBIMO TAKO ZA VEČJE KOT ZA MANJŠE SKUPINE

Ena od glavnih prednosti potovanj v večji skupini je nižja cena potovanja, saj se stroški porazdelijo med večjim številom potnikov. Ste manjša skupina desetih ali petnajstih potnikov, pa bi vseeno radi izkoristili to prednost? Nič lažjega. Za vas bomo poiskali dodatne potnike, ki se vam bodo pridružili na poti, in posledično znižali ceno aranžmaja.

ZAKLJUČENE SKUPINE IMAJO PRI TA MIDEA POSEBNE UGODNOSTI. KAKŠNE?

Zaključenim skupinam namenjamo posebno pozornost in jih pri Midea še dodatno razvajamo s posebnimi ugodnosti, ki so odvisne od števila potnikov, termina in kraja potovanja. Za več informacij nas pokličite!
Naša glavna dejavnost je organizacija potovanj za zaključene skupine – šolske, upokojenske, sindikalne … (svetovanje, priprava programov, rezervacije in turistično vodenje), zato vam brez najmanjših težav po želji pripravim izlet oziroma potovanje po vaši najljubši čarobni zgodbi.
Spoznamo znamenitosti obiskanih dežel, a časa je dovolj za doživetja in pravo občutenje dežele

Naša potovanja so sestavljena tako, da v deželah spoznate glavne znamenitosti, vedno pa je dovolj časa za doživetja vseh vrst, preko katerih deželo dobro spoznate in začutite njen ritem. Dovolj prostora je za prilagodljivost trenutku in občasno spontanost.

Naš odnos do dežele je ključ za izvrstno potovanje, ki se razvije v nepozabno zgodbo

Vse dežele in vsi kraji, kamor vodimo in kjer organiziramo potovanja, imamo nadvse radi in so del nas samih. Prepričani smo, da takšen odnos doda našim potovanjem tisto pikico na I in jih naredi izjemne.

Že vnaprej se veselimo popotovanja z vami in vam predstavjamo naše zaposlene:

Anton Serbinek

Anton Serbinek

Voznik

Jože Pušnik

Jože Pušnik

Direktor & voznik

Brigita Pušnik

Brigita Pušnik

Prokurist in nosilec dejavnosti

Kljub temu, da smo med manjšimi turističnimi agencijami v Sloveniji, se na trgu vse bolj uveljavljamo kot zaupanja vreden poslovni partner tako na strani pravnih subjektov, kakor tudi na strani strank. S ponosom lahko rečemo, da ga ni aranžmaja, ki ga ne bi mogli ponuditi, poiskati, urediti, pridobiti in je ni stvari, ki je ne znamo ali poznamo in da je ne zmoremo. Smo zaupanja vreden partner in podjetje, ki raste iz družinskih temeljev.

Vsa naša potovanja so oblikovana in vodena s srcem.

Vsako naše potovanje ima svoj čar in svojo zgodbo, kar lahko pripišemo tudi krajem, ki jih obiskujemo.
Naša potovanja so celovita, nikoli ničesar ne manjka.

Cenovno morda nismo med najcenejšimi - preverjeno pa smo med najboljšimi.

Naše cene ponavadi zajemajo vse stroške na poti in vstopnin, brez vplačila prijavnine.
Veseli bomo, če se nam boste pridružili na potovanju.